30-01-2009, 04:43 PM
|
المشاركة رقم: 11 (permalink)
|
المعلومات |
الكاتب: |
|
اللقب: |
فريق الإشراف |
البيانات |
التسجيل: |
4 - 7 - 2008 |
العضوية: |
911 |
الدولة: |
Cairo |
المشاركات: |
2,399 |
بمعدل : |
0.42 يوميا |
معدل التقييم: |
19 |
نقاط التقييم: |
118 |
الإتصالات |
الحالة: |
|
وسائل الإتصال: |
|
|
كاتب الموضوع :
Dr.asmaa gamal
المنتدى :
الأسرة والطفل
رد: -_ أنا في المطبخ _-
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة om salma
يا سلام لو كان فى فنجان كاكاو ساخن مع قطعة من الكيكة دى
شكرا على الوصفة ,لكن انا دايما عندى مشكلة مع الكيك (بيهبط و مش بيكون عالى)ممكن تقوليلى السبب يا د.اسماء
|
يا سلام تحت امرك كاكاو و كوفي وكل حاجة , شوفي حبيبتي لمنع هبوط الكيكة تتبعي الطرق التالية :
1- عند اضافة الدقيق الى الخليط السائل تضيفيه بالتدريج و يقلب ببطيء بملعقة خشب او اي نوع المهم التقليب يكون بطي على شكل حرف D ببطيء و يتجانس الخليط .
2- ضرب البيض ضربا جيدا بالمضرب الكهربائي حتى يزيد معاكي و يعلى فهذا يرفع الكيكة ...
3- حذااااااري ثم حذااااري من فتح الفرن في اول 20 دقيقة . سبيها تعلى وتعلى فووووق. :)
شوفي الطريقة دي بتاعتي انا و مجربة وناجحه بإذن الله 100% ومش هاقولك العيلة كلها بيموتو فيها وكلهم واكلين صوابعهم وراها :) حتى في المستشفى عندي اي مناسبة يقولوا إلا كيكتك .. بس امشي على الطريقة دي و ادعي لي
نورتيني .. بكرة اعمليها ضروري و طمنيني .. عندنا سيارات اسعاف
|
|
|