تكات المكرونة الباشمل
الباشمل مش لازم يكون تقيل زىالعجينة ....يبقى له كثافة معقولة زى المهلبية
لانه بيدخل الفرن ويتقل
التكة الاولى :ابشرى 2 طماطم (بالمبشرة العادية) وقلبيهم مع المكرونه وشوية باشملحلويين كده التكة التانية :عند عمل العصاج استخدمى بصل مقطع صغير مشمبشور ووضع ملعقين معجون صلصة وشوية ماء صغيرة وتتسبك كويس التكة الثالثة :اخلطى شويةجبنة مبشورة مع الباشمل كله ...بدون بيض
ضعى طبقة من المكرونة من التكة الاولى ..عصاج ثم الطبقة الثانية ثمالباشمل
كده يبقى طعمها كله واحد ...
مش كأنك بتأكلى طبقة مكرونةلوحدها وطبقة عصاج وطبقة عجين ...دى بقى اسمها عك باشمل مش مكرونة
التكة التانية :عند عمل العصاج استخدمى بصل مقطع صغير مشمبشور ووضع ملعقين معجون صلصة وشوية ماء صغيرة وتتسبك كويس التكة الثالثة :اخلطى شويةجبنة مبشورة مع الباشمل كله ...بدون بيض
ضعى طبقة من المكرونة من التكة الاولى ..عصاج ثم الطبقة الثانية ثمالباشمل
كده يبقى طعمها كله واحد ...
مش كأنك بتأكلى طبقة مكرونةلوحدها وطبقة عصاج وطبقة عجين ...دى بقى اسمها عك باشمل مش مكرونة